Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

talvijuurekkaat,

Flammulina velutipes, kuvattu Somerolla 11.11.2010 klo 9:37

Kommentit

Talvijuurekas

Herkullisen kuvan olet ottanut. Keräsitkö myös pannuun pantavaksi?
Olen useinkin näin myöhäissyksyllä etsinyt talvijuurekkaita mutta vielä en ole löytänyt. Minkä puun rungolla kasvoi?

Talvijuurekas

Herkullisen kuvan olet ottanut. Keräsitkö myös pannuun pantavaksi?
Olen monta vuotta etsinyt talvijuurekkaita mutta vielä en ole löytänyt Kiitos toivosta!

Kiitos lehtokurppa

kommentista! Kävin äsken uudestaan paikalla ja noukin sienet. Panin maistiaisiksi pannulle. Olivat sinänsä jokseenkin mauttomia, mutta voin kuvitella, että taitavan kokin käsissä pienet liukkaat sienenlakit voisivat olla osana herkkuateriaa. Sateessa taisin kahmaista vahingossa mukaan hieman kasvupaikan kujasammalta, mikä antoi aterialle paistajan taidon mukaisen omintakeisen sivumaun.

talvijuurekas

Niin, meillä on monta tapaa maistella luontoa. Aina positiivisesti kuitenkin. Suoraan sanoen, vastauksesi antoi minulle makoisat naurut.