Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

suurperhe

Tähän laulujoutsenperheeseen kuuluu kahdeksan poikasta. Mitenhän yleistä mahtaa olla tuollainen määrä? Kuvattu 15.11.10.

Kommentit

Suurperhe

Meillä täällä mökin läheisyydessä olevalla lammella kuoriutui kahdeksan poikasta .
täysikasvuisiksi niistä selvisi viisi. Joku , luultavasti supi vei muut untuvikkoina.
Paljonkohan näillä Sinun joutsenillasi on ollut poikasia alunperin ?

Kahdeksan

näitä varmaan oli alunperinkin. Naapuri nimittäin näki perheen jo lasten ollessa untuvikkoja, saman verran niitä oli silloinkin. Koko kesän ovat jossain kauempana majailleet, nyt seilaavat pitkin rantoja ruoanhaussa. Jatkoivat matkaansa seuraavaan lahdenpoukamaan. Tällä järvellä asustaa useitakin joutsenperheitä.