Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Tarkkailia.

Kuvattu 14,11,2010.

Kommentit

Huokaus !

Sininen taivas, puhtoinen lumi ja kauniinvärinen tintti, kyllä toisten kelpaa kuvailla...Täällä etelässä harmaata...harmaata...ja taas harmaata, tosin tänään ihan oikeasti paistoi aurinko melkein puolituntia, mutta....

Talvi odotuttaa

Ainakin täällä etelässä. Ippitiilia, hyvääkin sentään löytyy tässä harmaudessa, pannulle nimittäin suppiksia ja kuusilahokkaita. On ihan kiva saada vielä tuoretta ravintoa luonnosta.