Voivoi.

Ensin kummallisia patteja tinteissä, sitten jalkapuoli fasaaneja ja nyt ikkunan takana tämä harakka, jotain pahaa on tullut seudulle.

Muutaman kerran olen kyllä joutunut yöllä soittamaan poliiseille kun selvästi on pikkumetsikön suunnalta kuulunut laukauksia? Tiedä sitten ovatko ne laukauksia vai poikien pommeja, mutta pamauksia kuitenkin ja keskiyön aikoihin, kumma juttu.

Kettua en ole nähnyt tänävuonna kertaakaan, ennen joskus tuossa pellolla touhusi.

Kommentit

Vilkasta on ja paljon elämää...

Sulla pihapirissä; johtunee monipuolisesta ruokatarjonnasta! Tämmöisille keitaille kerääntyy myös hyppyharakat ja muut vaivaisyksilöt, jotka ei muuten luonnossa talvea pärjäisi. Tällä harakalla ei välttämättä ole kuin siipisulka nyrjähtänyt, vai oletko nähnyt sen ojentelevan siipeään? Saattaa olla poikkikin...

Koijarit kyllä hamstraavat uudenvuodenpaukkuja koko vuoden tarpeiksi, mutta useimmilla kai on jo sentään tässä vaiheessa varastot loppuneet..!

Kiitos kommentista

Kiitos kommentistasi, ja tokihan täällä pihalla on aina ruokaa tarjolla, joskus tappeluakin havaittavissa, mutta tällä harakalla myös selässä verta ja kumma pattikin selässä. Hyvin se kuitenkin lensi eikä siivissä vikaa ollut, jonnekin siiven alle jokin sattunut, ja selkää turvottanut.