En ymmärrä.

Olen kalkkis, vanha taliaivo, en sitten millään ymmärrä tätä kotipiirini touhua.

Tuon päättyvän tien toisellepuolellehan rakennetaan paljon ok-, rivi- jopa muutama kerrostalokin. OK, asuntojahan pitää saada ja siellä oli sellaista hukkamaata. Mutta, sitten tienvieressä oli sellainen pieni kolmion muotoinen vanha metsikkö, oli kuusta, mäntyä, oravanpesiäkin, omenapuuta, ruusupensasta, koivua ja tuomea, alusta täynnä kieloja ja mansikoita....vaan mitenkä kävikään, nyt on metsikkö vedetty matalaksi siihen tulee pari rivitaloa. Ok, pitäähän asuntoja siis olla, mutta sitä en ymmärrä kun nyt kasaavat siihen tuomien tilalle meluvallia? Meluvallia tielle jossa kulkee keskimäärin auto tunnissa, onko järkeä. Ei silti, saman alueen toinen meluvalli on kävelytien vieressä, siis .

Onko siis näin, että muksut saavat metelöidä vaikka kuinka, mutta autojen ääni tekee meluhaittoja? Eikö tuomet ja muu kasvillisuus estäisi melua ja pakokaasuja lähes yhtä hyvin kuin joku massiivinen meluvallikin, siis tälläisessä paikassa, ainakin olisi niin vietävän paljon kauniimpi...( nuo näkyvät puut ovat tien tällä puolella )

Kommentit

Jaa , ei ymmärrä ?

En minäkään -
Muutama vuosi sitten tapeltiin täällä kun kaupunki tahtoi rakentaa
meidän lähelle rivitalon.
Eihän siinä mitään , mutta kun , sillä paikalla oli aarin kokoinen sammakkolampi , missä kävi läheisen ala-asteen oppilaat ja päiväkodin lapset katsomassa keväällä luontoa.
Siinä on nyt se talo , mutta sata metriä joka suuntaan on edelleen joutomaata , joka kasvaa horsmaa.
Joku viisas insinööri ??? ,sanoi , että olisi mennyt kahdeksan metriä enemmän viemäriputkia , vesijohtoa ja kaapeleita jos olisi muutettu kaavaa , niin , että talo olisi voitu rakentaa viereiselle alueelle.
Me ei aina ymmärretä omaa parastamme !