mikä?

Kommentit

Saisiko lisätietoa

Mitä kokoluokkaa lintu on, onko lähempänä rastasta kuin vätäräkkiä? Äänistä ja muusta käyttäytymisestä olisi myös hyvä mainita.
Kuvausaikakin olisi hyvä tietää.

joo, sori!

Tuli siis hätäseen heitettyä yöllä duunissa toi kuva näin uutena käyttäjänä.
Kyseinen lintu tuli nähtyä Turun keskustan liepeillä puistossa viime kesänä ja se lähti vikkelään pois. Kuvan onneks ehdin räpsäistä.
Lintu oli hiukan rastasta penempi. äänestä nyt näin jälkikäteen on vaikeaa mennä sanomaan ja nmutenkin "tapaamisemme" oli hyvin lyhytkestoinen. Yritin monasti samassa paikassa tehdä uudestaan tuttavuutta mut ei onnistunut.
Vaikka noi tiedot ovatkin puutteelliset niin ajattelin kuitenkin josko joku ammattilaisempi pystyis tosta kuvasta heti kertomaan.
Ps: Loistavat sivustot nämä, hienoa että bongasin ne =)

tunnistus

Heittäisin arvaukseksi , nuori västäräkki ?

Västäräkki

Tuli heti minullekin mieleen västäräkki, mutta nuo värit kuvassa hiukan hämäävät.

kiitos

oma epäily oli kans tuo västäräkki mut väritys vaan ihmetytti. Toisaalta noinhan se aurinko lehtien lomitse varmasti teki siitä vihertävän ja sit se hävis niin nopsaan ettei oikeen ehtiny tarkemmin tutkiskella. Tässä taas nähdään et mikään ei oo niin varmaa ku epävarmaa näissä lintujen bongauksissa jollei riittävästi ehdi tehdä "tunnistuksia"
Kiitos kaikille vastaajille...

Västäräkkiin

minäkin päädyin ja nuoreen sellaiseen, kun koko täsmää. Kellertävät sävyt panivat ajattelemaan keltavästäräkkiäkin, mutta sitähän ei tuollaisessa ympäristössä tapaa, koska se on avoimemman maiseman lintu.