Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

joulutähti,

Euphorbia pulcherrima, kuvattu tuvan ikkunasta etelään päin Nikon D5000 kameralla lisävalolla katon kautta heijastaen Somerolla 22.12.2010 klo 10:50. Idästä nouseva aurinko valaisee kynttelikköä niin, että sen sähkövalo ei kuvassa paljon erotu. Kuvankäsittely: rajaus, unsharp, skaalaus ja vihreän värin lievä kyllästys Gimpillä.
Rauhaisaa joulun odotusta kaikille Ikkunasta kurkistelijoille!
toivoo
Antti A.