Homot pelastavat maapallon?

Käyttäjän tepo kuva

”Nyt kun näistä homoista ja lesboista puhutaan niin paljon, siinähän meillä on hyvä ratkaisu. Aletaan kaikki homoiksi tai lesboiksi. Huiskis vaan, sadan vuoden päästä liikakansoitusta ei enää ole.”

Noin nimimerkki ikänahikas kommentoi 1.2.2011 edellistä puheenvuoroani ”Tehtävä Suomelle: Väkeä vähennettävä!” näillä sivuilla.

Kun Johan Lahdenperä arvioi Ilkka Koiviston Elämänmittainen luontoretki -kirjaa (Helsingin Sanomat Kulttuuri 8.12.2010), kumpikin kirjoitti täyttä asiaa tabuna – joka ei ole homous vaan liikakansoitus – pidetystä aiheesta. Maapallon rajallisiin luonnonvaroihin nähden meitä ihmisiä on liikaa. Väkeä on vähennettävä!

Vaikka ihminen on olevinaan viisas, Homo sapiens, hän ei ole keksinyt keinoa lajinsa rajattoman lisääntymisen hillitsemiseksi. Ennen kuin maapallon kantokyvyn rajat tulevat vastaan, ehditään vielä kokea lajinsisäistä kilpailua elintilasta ja ravinnosta eli käymään sotia. Lajien välistä kilpailua ihminen tulee käymään ainakin taudinaiheuttajien kanssa; viime vaiheessa virukset, bakteerit, alkueläimet ym. nujertavat nälkiintyneet ihmiset.

Yhtenä keinona hillitä tolkutonta väestönkasvua biologi Koivisto nosti esiin ikänahikkaan ehdottaman homoseksuaalisuuden. Jotta ihmiskunta ei tukehtuisi liikakasvuun, 95 prosenttia pareista pitäisi Koiviston laskelmien mukaan olla homoseksuaaleja.

Homoseksuaalisuus on ollut Suomessa aikoinaan rikollista, vielä äskettäin sairautta ja nyt muotia. Ongelmana on juuri tuo muoti. Onko homoseksuaalien joukossa liikaa osa-aikahomoja? Lesboilla tuntuu olevan jälkeläisiä, jotka eivät ole vuokrakohdussa kasvaneita, vaan itse kannettuja ja synnytettyjä. Onko miesten joukossa sellaisia, jotka ovat ryhtyneet – vai pitäisikö sanoa: kääntyneet – homoiksi vasta kerran tai useammin lisäännyttyään?

Ylitiheässä eläinpopulaatiossa homoseksuaalisuus tuntuu aivan luonnolliselta ja toimivalta säätelymekanismilta. Ihmisen kohdalla moiseen on vaikea uskoa. Jos joku osoittaa, että homoseksuaalisuus on yleisempää tiheään asutuissa Afrikan ja Aasian maissa kuin ”sivistyneissä länsimaissa”, kysymysmerkin voi poistaa otsikosta.

Ilkka Koiviston teos ei päässyt niiden kirjojen joukkoon, joita lehden kriitikot vuonna 2010 kiittivät (Helsingin Sanomat 12.12.2010). Se osoittaa, ettei ainakaan lehden kulttuuritoimitus ole vielä tajunnut, mihin maapallomme on menossa. Eivät sitä ymmärrä valtaapitävätkään: Matti Vanhanen I hallituksensa pääministerinä oikein kehotti suomalaisia lisääntymään!

Terho Poutanen

Kommentit

Huiskista vaan ! On hyvin

Huiskista vaan ! On hyvin todennäköistä, että 100 vuoden sisällä uusi Aatu II ja Josif II aloittavat uuden kansojen verenpuhdistuksen, eli rotujalostuksen. Näinhän tämä on kautta ihmiskunnan historian toiminut jos jonkinlaisten tyrannien toimesta. Mutta aseet ovat kehittyneet ja kehittyvät edelleen, eikä silloin sieluja säästellä, kun painellaan nappeja joissakin bunkkereissa suurten rakastettujen Johtajain käskystä. Sinne meni homot, lespot ja heterot yhdellä kertaa. Jösses sentään, meneväthän rakastetut suuret Johtajatkin siinä tohinassa, niinkuin Aatu I ja Josif I tosin jälkimmäinenhän myrkytettin hieman myöhemmin, onneksi. Mutta mutta, jäähän jäljelle torakka ja ruskea rotta, nehän on jo testattu, eli kestävät tuon rytäkän ja niistä sitten uusi luomakunta ottaa uuden alun ja ihmistä siinä kunnassa tuskin on mukana, toivon mukaan.

ylitiheässä

ylitiheässä eläinpopulaatiossa säätelymekanismeja voivat olla sairaudet ja ravinnonpuute, mutta "vapaaehtoinen" itsesäätely ei ole mahdollista. homoseksuaalisuusgeenit kun katoaisivat nopsaan pois (ja elleivät katoa, niiden olisi kuitenkin pakko jollain tavalla lisätä lähisukulaisten lisääntymismenestystä) kun heteroseksuaalit vain lisääntyisivät.

eikä homoseksuaalisuus ole lisääntymiseste, hidaste vain. vaikka kaikki maailman ihmiset homoiksi muuttuisi, eiköhän silti halu saada omia lapsia olisi niin vahva, että niitä tehtäisiin.