Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Vieras

Ikkunan takana kaartoi iso lintu, ja Kaija pisti hälytyksen. äkkiä kamera kouraan ja siellähän metsän laidassa istui risukossa varpushaukka, ei saanut tälläkertaa saalista.

ps. kokeilen nyt tälläistä kun kerran oikeuteni ei riitä kommentointiin, niin tuleeko teksti muokkaa-käskyn alta.

HIHI, tulihan se, siis miksen voi kommentoida tätä omaa kuvaani, tai siis vastata kirjoitukseen Viirupöllölle, sitä olen yrittänyt monta päivää?

Kiitos siis kommentistasi, Viirupöllö.

Kommentit

varpushaukka

Hieno kuva, haukka piilosilla risukossa...! Mahtava väijymispaikka!