Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Siinä se.

Iso möhkäle ikkunan takana, no, huononäköinen ottaa kameran ja menee lähemmäs kuvaamaan. Ei häirinnyt kuvaus ollenkaan tätä varpushaukkaa, kuvailin kamera melkein ikkunassa kiinni pitkään, hain uusia kuvauskulmia ja haukka vain välillä tuijotti, että kuka se siellä kuvailee. Matkaa on noin 2 -2,5 m, rohkea lintu, mutta kun meinasin mennä pihalle kuvaamaan, niin sitten oli hävinnyt.

Kommentit

Kiitos pertti

Kiitos kommentista.

Yli sata kuvaa siitä napsin ja kokoajan se seisoi yhdellä jalalla ja epäilinkin, että se on nälkäinen kun ehkä yksijalkaisena ei saa saalista.

Ja tämähän vastaus taas piti laittaa etusivun kautta napsauttamalla kuvaa jonka alta pääsee " lisää uusi kommentti " kun tuo " vastaa " ei toimi.

Varpushaukka

Hyvä pongaus.Harvoin tällaiselle etäisyydelle pääsee.