Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Keskusteltiin.

Keskustelimme = HU- HUu- HUU- HU- HUU...hu-huu-huu-hu-huu...HU-HUU-HUU-HU-HUU jne. Vartin verran keskustelimme, sitten hän poistui.

Kommentit

Keskustelu.

Onkohan tämä joku kyyhkyläinen.

tuota

Oisit ny suomentanut , kun on toi kielitaito täällä maalla vähän huono : )

Vastaus

Suomennos, hehe. Mitäs mies siellä tekee, " olen kutsumassa eukkoani ", mikset ole kelossa niinkuin yleensä," ei sieltä näe yhtä hyvin ", jne.....Kaikkea en voi kertoa, meni niin henkilökohtaisuuksiin, hehe : )