Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Huhuilija

Ei saisi hymyillä, mutta jotenkin hymy vain huuliille tarttui, kun kuvailin taas tätä huhuilijaa kelossa.

Pellon yli polkua pitkin tuli n.5v. tyttö, ja äiti piipersi perässä. Metsästä kaikuin huhuuhuuhuhu, äiti tytölle huusi " älä mene yksin sinne metsään, huuhkaaja voi olla vaarallinen " Tyttö tuli äkkiä äitinsä viereen, siinä sitten tuijottivat metsikköön. Oli ihan pakko sitten huutaa pihalta " ei se ole huuhkaaja vaan kyyhky, näette sen kun katsotte sen ison kelon latvaan " Äiti ja tytär sitten varovasti metsikön laitaan, sieltä äiti sitten huusi minulle " onko se tuo pulu " johon oikaisin, että ei pulu vaan sepelkyyhky.

Tuli sitten mieleen, että taisivat olla Hesalaisia kun siellä nyt on se city-huuhkaja josta varoitellaan.