Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Tuitui

Voivoi kun tälläinen alkoi pihallani pyörimään, Kaijani sen huomasi ja rakastui ensisilmäyksellä, värikin niin oikea, huokaus. Siinä ne ikkunan läpi keskustelivat, ja Kaija röyhisteli ja pöyhisteli itseään, " katso kaunokainen, täällä komea poika, tuitui " Kaija lenteli huoneesta toiseen ja viserteli, onneksi ei lähtenyt ovesta ulos kaunokaista tervehtimään.

Kaija kun on keltainen rakkauspapukaija. ( 13 v. poika )

Kommentit

Pajulintu

Pajulintuhan se siinä poseeraa. Ne ovat nyt liikkeellä mm. pihoissa valmistautuessaan muuttomatkalle. Minullakin kurkisteli tänään yksi ikkunalaudalla lasin takana.

Tiltalttikin

voi olla kyseessä. Valo tulee kuvaan sillä tavalla, ettei voi päätellä ovatko jalat tummat vai vaaleat. Tiltaltin jalat ovat tummat ja pajulinnun vaaleat. "Hyit"-ääntelyssä, jota lintu tähän aikaan päästelee, on hieman eroa. Tiltaltin "hyit" on lyhyempi.

Pajulintu.

Ensimmäinen kesä kun näitä näkynyt pihallani, niitä on nyt muutaman viikon tässä muutama pyörinyt, voi Kaija parkaa, sen sydän särkyy kun nuo lähtevät, he.