Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Auringonlasku

Leikin vähän Picasan kanssa..Pikkusen lisäefektiä.
Mitä mieltä temppuilusta ?

Kommentit

Enemmän kuin pikkuisen

Tämä on siis mielipide.... Kuva on jo valmiiksi tummareunainen, joten jyrkkäreunainen efekti lienee vähintäänkin -makuasia. Vinjetointi jotenkin ampuu yli. Etualaan pitäisi saada enemmän valoa.

En tunne Picasaa, mutta jos ollisi mahdollista valita soikea aluevalitsin-työkalulla alue, jossa reuna on häivytetty, sitten muuttaisi valinnan käänteiseksi ja tekisi tasosta kopion, johon lisää efektin, voisi tulos olla kevyemmän näköinen.

Väriksi valitsisin liukuvasti sinisestä tummansinisen kautta violettiin muuttuvan lievemmän efektin - siis spektrin mukaisen väriliukumisen.

Hehee!

En minä nyt noin monimutkaista hommaa,tykkään enemmän luomusta.
Tämä nyt oli tällainen kokeilu. kiitos!
Minusta Picasa on paras näistä ilmaisista kuvankäsittelyohjelmista.
Tällainen harrastelija ei muuta tarvitsekkaan.

Hmm... minä en ymmärrä edes Picasan käyttöehtoja...

11. Asiakkaan myöntämä käyttöoikeus Sisältöön

11.1 Asiakas säilyttää tekijänoikeutensa ja muut mahdollisesti jo omistamansa oikeudet Palvelussa tai sen kautta lähettämäänsä, liittämäänsä tai esittämäänsä Sisältöön. Lähettämällä, liittämällä tai esittämällä sisältöä asiakas myöntää Googlelle pysyvän, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan ja ei-yksinomaisen oikeuden jäljentää, mukauttaa, muokata, kääntää, julkaista, esittää ja levittää julkisesti mitä tahansa asiakkaan Palveluissa tai niiden kautta lähettämää, liittämää tai esittämää Sisältöä. Tämä käyttöoikeus on tarkoitettu siihen yksinomaiseen tarkoitukseen, että Google voi esittää, levittää ja markkinoida Palveluja, ja se on kumottavissa määrättyjen Palvelujen osalta niiden Lisäehdoissa määritellyin tavoin.

11.2 Asiakas hyväksyy, että tämä käyttöoikeus sisältää oikeuden, jonka mukaan Google voi saattaa tällaista Sisältöä muiden sellaisten yhtiöiden, organisaatioiden tai yksittäisten henkilöiden saataville, joiden kanssa Googlella on liikesuhde syndikoitujen palvelujen tarjoamiseksi, sekä oikeuden käyttää tällaista Sisältöä näiden palvelujen tarjoamisen yhteydessä.

11.3 Asiakas ymmärtää, että suorittaessaan käyttäjilleen tarkoitettujen Palvelujen tarjoamiseksi tarvittavia teknisiä toimenpiteitä Google voi (a) lähettää tai jaella asiakkaan Sisältöä useiden julkisten verkkojen ja median kautta, ja (b) tehdä muutoksia liittymäverkkojen, laitteiden, palvelujen tai median vaatimien teknisten vaatimusten noudattamiseksi ja niihin mukautumiseksi. Asiakas hyväksyy, että Google saa tehdä näitä toimenpiteitä tämän käyttöoikeuden nojalla.

11.4 Asiakas vahvistaa ja vakuuttaa Googlelle, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet ja valtuudet edellä mainitun käyttöoikeuden myöntämiseksi.

joo!

Jos pysyt kotikoneella ,ainoastaan picasan kuvankäsittelyohjelmassa ,Sinun ei tarvitse välittää tuosta löpinästä mitään , siitä ei kuvia voi viedä mihinkään.
Picasan verkkoalbumeissa voit levitellä kuviasi ympäri maapalloa ,senvuoksi tuo kapulakielinen löpinä,ettei google halua olla vastuussa kuviesi sisällöstä.

no, jopas...

Picasa toimii tässä kuvassa tosi hienosti. Varmaan "aitonakin" upea.

Mainos

Kikka kymmenen mainoskuvaksi, hyvä teksti vain harmaalle osalle, javot...

Ei paha

Hyväksyn "temppuilusi"

Temput...

Kaunis kuva ja hauskasti temppuiltu :)