Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Mustakurkku-uikku

Tämä Mustakurkku-uikku pesii Varsinais-Suomessa vanhalla sorakuopalla. Pesä on 10 metrin päässä tiestä, jolla on raskas liikenne. Koska maa tärisee liikenteestä, on pesä veden päälle kelluvaksi rakennettu...

Kommentit

Todella hieno kuva.

Todella hieno kuva. Terävä, kauniit värit, hyvin sommiteltu

Tärinää ei huomaa

Vaikka paikka on siis tien vieressä, sitä ei kuvasta huomaa. Rauhallinen tunnelma ja suorastaan koristeelliset kasvielementit kuvassa. Hieno kuva.