Uusi kilpailu käynnistyy - käykää äänestämässä edellisen yleisösuosikki!

Käyttäjän Tuntematon kuva

Vuoden 2012 ajan kilpailtiin teemalla Veden varassa. Raati valitsi jo ennen joululomille lähtöä oman suosikkinsa - tästä kuulette lisää kunhan saamme voittajan yhteyden. Yleisön suosikin äänestys sen sijaan jatkuu vielä vuoden loppuun. Käykää galleriassa ja valitkaa sieltä paras kuva - tai miksei useampikin - suosikiksenne. Eniten suosikkuuksia keränneen kuvan kuvaaja palkitaan!

Sydäntalven kilpailu on yksinkertainen: Lumi yllätti. Lähettäkää galleriaan kuva siitä kuinka tänä runsaslumisena talvena lumi on yllättänyt. Lumi voi yllättää positiivisesti tai negatiivisesti, ihmisen, eläimen tai vaikkapa kasvin. Suomen luonto ja suomalaiset ovat sopeutuneet lumiseen talveen - monet eliöt talvehtivat jotenkin talven yli ja toiset sinnittelevät vähemmällä ravinnolla, valolla ja lämmöllä. Silti joka kerta lumi tuntuu yllättävän. Se tulee pyytämättä ja lehtien lööppien mukaan yleensä väärään aikaan ja sitä sataa väärä määrä.

Tämä kilpailu jatkukoon helmikuun loppuun asti. Kuten edellisessäkin kisassa, tälläkin kertaa idea on tekniikkaa tärkeämpää. Minkälaisessa tilanteessa lumi on todella yllättänyt?

Kommentit

Miten ja missä äänestetään

yleisön suosikkikuvaa?

Suosikin äänestys

Jokaisessa galleriassa jokaisen kuvan alla on nappi * lisää suosikkeihin. Luulakseni ko nappia painamalla ylläpitäjälle kertyy tietoa siitä, mikä kuva on suosituin. Eli ei muuta kuin selaamaan ja painamaan nappia.

Omat suosikkisi kertyvät oman tilin "suosikit" -välilehden alle.

Ja näköjään

...käsikin vapisee....Kommentti tuli jostain syystä kahteen kertaan.

Tismalleen näin! Kiitos

Tismalleen näin! Kiitos vuodenvaihteen lasken suosikkimäärät yhteen vasta tänään illalla, joten vielä ehtii valikoimaan suosikkiaan!