Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Kaksin aina kaunihimpi.

Pakkaspäivänä on hyvä turvautua läheisiin, kylkikyljessä on pakkanenkin paremmin kestettävissä.

Kommentit

Naakat

Tähän aikaan vuodesta ne alkavat ollakin aina pareittain. Täällä maallakin on paljon naakkoja, tulevat lintulaudallekin isoina parvina.

Kaksikko

Herra ja rouva Naakka ... oletan. Tyytyväisen oloisena poseeraavat molemmat, hieno kuva. Hauskasti on sattunut, kun ei nuo koivun oksatkaan ole tulleet kuvattavien eteen.

Naakat.

Kiitän kommenteista.

Pihapiirissä näitä riittää, sellainen iso parvi käy ruokailemassa pihalla, tykkään niiden äänestä :D

Nämä kaksi lekottelivat pihan toisellapuolella koivun latvuksessa, ikkunan läpi ja kaukaa kuvattu, ihan tsäkä ettei oksia tullut eteen.