Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

sisilisko,

Zootoca vivipara, kuvattu kännykällä (Lumia 920) Somerolla 6.6.2013 klo 11:24.

Kommentit

Sisiliskonen

Oh, jokos nämäkin veijarit ovat jo alkaneet sielläpäin heräilemään! Täällä (H.linnan nurkilla) kotosalla olen yrittänyt vilkuilla rakennusten kivijalkoja, mutta vielä ei ole vilahtanutkaan. Kiviaita on vielä paksun lumipeitteen suojissa, joten ei siinäkään ketään ole vielä vähään aikaan aurinkoa ottamassa.