Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Etana, etana, näytä sarves...

Nämä kotilot heräs liikkeelle ykskaks ollessani vapunaattona aamulenkillä.Oli vain aste lämpimän puolella, mutta kotiloita oli jalkäkäytävällä liiskattuna ja toiset söi näitä kavereitaan. Kaikissa penkan koirankakoissa oli niitä, samoin talven jäljiltä mädissä omenoissa . Voin vain kuvitella miltä tuo katuosuus näyttää lämpimän kesäsateen jäljiltä.

Kommentit

Kotilot...

Jahas, lehtokotiloilla (uskoisin niiden olevan niitä, viisaampi korjatkoon,jos olen väärässä) ollut kunnon vappupirskeet sitten :D Pian saa keräillä noita pois puutarhasta, jos nyt aivan hirveästi ilmaantuu kasvien kimppuun...