Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Vauveli :)

Seisovat lintukoirani olivat tositoimissa kun näitä vilisi Lepsämän pihalla jokapuolella ja jokainen piti seistä :D

11.5.2013 Lepsämä.

Kommentit

sisilisko

Mukava kuva sisiliskosta. Seisova lintukoira on näköjään hieno valokuvaajan apuri; etsii kohteet valmiiksi. Ystävälläni on saksanseisoja, joka on siitä mukava retkikaverina, että se ei hauku.

Näin on.

Lintukoirat ovat kyllä todella hyviä luontoihmisen kavereita, eivät koske eläviin eläimiin, seisovat kaiken ja mieheni sai aikoinaan jopa hyviä kuvia aroista peuroista kun koira seisoi varovasti jo pitkältä peuralauman jota mieheni ei muuten olisi edes huomannut. Niin monta linnunpesääkin ovat koirani seisoneet, ja olen näin pystynyt välttämään pesinnän häirinnän. Oikea lintukoirahan EI tuhoa pesiä, EI häiritse hautovaa lintua eikä pyydysta luonnoneläimiä jos kotona ruokaa saa. Ne seisoo, seisoo, seisoo, kunnes annetaan lupa nostaa kohde tai pyydetään pois :D