Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Jätös keskellä mökkipihaa

Nokialla Tottijärvellä Pyhäjärven rannalla niemen kärjessä. Ei koiria tai kissoja lähimaillakaan. Rauhallinen ympäristö. Kuulin jotakin "nuuskimista" yöllä ja aamulla oli tuo jätös parin metrin etäisyydellä pääovesta. Kuivakka jätös. Enkä ymmärtänyt tehdä mitään tarkempaa analyysia, kunhan kuvan otin ja sitten huiskin haravalla menemään angervojen lannoitteeksi:)

Tunnistaisikohan joku?

Kommentit

Jätös

Eiköhän liene supikoiran jätös.

Tulipa moneen kertaan tämä,

Tulipa moneen kertaan tämä, yritän poistaa noita muita:)