Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Aurajoen opastuskeskukselle

Täydennys retkikohteeseen: 

Virnamäki

Kunta: 
Turku

Virnamäki on rautakautinen muinaisjäännösalue Turussa Halisten kaupunginosassa aivan Aurajoen rannassa. Alue on osa valtakunnallisesti arvokasta Aurajoen kulttuurimaisemaa ja Aurajokilaakson kansallismaisemaa. Kulttuuri- ja luontopolku kulkee läpi kallioketojen ja tutustuttaa alueen historiaan.

Aurajoen opastuskeskukselle on keskustasta matkaa nelisen kilometriä. Kohteeseen pääsee paikallisbussilla helpoiten jäämällä Halisten sillan kohdalla pois. Ohi menevät bussilinjat 4 ja 40 Halinen sekä 55 ja 56 Oriketo. Opastuskeskuksen ja padon tuntumassa on myös pysäköintialue.