Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Ihan pikkuinen :)

Kävinpä taas Lepsämässä, koirat innoissaan kertomaan, että, mamma, täällä on ihania pikkuisia :D ja niitähän oli, tusinoittain joka puolella. Liekö toinen poikue näilläkin koska alkukesästä näkyi myös poikasia paljon.

Ihan piti kokeilla mitä yksi pikkuinen sormestani tykkää, ja tykkäshän se, hiukan ensin haisteli ja maisteli, sitten kiipesi lämpimälle sormelle, enkä meinannut siitä pois saada säällisesti :D