Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Onkohan palokärki ollut "töissä"?

Tämä kuva on omasta kotimetsästäni.Runko/kelo kuuluu katkenneelle kuuselle.Harmittaa,kun katkennut kohta jäi kuvasta näkymättömiin..

Kommentit

Samaa mieltä

Uskoisin, että palokärki asialla... minulla on samanlaisia kuvia, ja kyselin niiden perään ympäristövirastosta, kun oli reikä iso ja läpi puun, että pitääkö kaataa, kun on luontopolulla... kertoivat, että palokärki on etsinyt hevosmuurahaisia... puu on nyt kaadettu.

Sanna

Kiitos kommentista

Kyseisen "työläisen" ääni kuuluu usein,kun olemme mökillä kesäaikaan.Koiraamme ääni ärsyttää ja se yrittää päästä "häätämään kirkujan"..