Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Mikä lintu?

Tällainen lensi heinäkuussa mökillä Enonkoskella ikkunaa päin. Oli hiukan pökerryksissä, joten nostin kivelle koirilta suojaan ja hetken kuluttua pyrähtikin matkoihinsa. Mitä lajia mahtaa olla?

Kommentit

Punarinnan poikanen

Näyttäisi aivan punarinnan poikaselta.

en ole varma

mutta hieman tulee mieleen lyhytvarvaskiuru ???

Ei kannata...

hakea heti vastausta harvinaisimmasta päästä. Kyseessä on selvästikin nuori lintu. Saattaisi hyvinkin olla esimerkiksi nuori punarinta.

Kiitoksia

Kiitos vastauksista. Itseasiassa ajattelinkin että kyseessä voisi olla vielä nuori lintu, olemus on jotenkin tuollainen pörhöinen. Lisääkin voi heitellä ideoita...?

Taivas sentään kun ensi

Taivas sentään kun ensi vilkaisulla katsoin, että kuvassa on käärme ahtamassa linnunpoikaa kitaansa. Lopulta hahmotin, että siinähän on näppylähanska ....