Ihan pihalla! -voittajat selvillä

Käyttäjän Tuntematon kuva

Luonnonsuojeluliiton viestintävaliokunnan kokouksen yhteydessä arvottiin Ihan pihalla -kisaan kesä-syyskuussa osallistuneiden kesken Esko Paavolan suunnittelemia ja valmistamia linnunpönttöjä.

Onnekkaat pönttöjen voittajat olivat tammesan , jarinen ja maija . Onnittelut voittajille.

Lisäksi samalla päätettiin jakaa tunnustuspalkinto raadin suosikille. Voittajatyön valinnassa perusteina oli kuvan hyvä laatu ja taiteellinen oivallus - unohtamatta tietenkään kilpailun otsikossa tajuamista. Voittajatyötä, ippitiilian Etanan katsetta , pidettiin jännänä ja onnistuneena kuvana pihan yleisestä asukista. Ippitiilialle lähtee palkinnoksi Erik Bruunin lahjoittama grafiikan vedos käpytikasta.

Kuvassa voittajakuva, palkinnoksi lähtevä Erik Bruunin käpytikka, Suomen luonnonsuojeluliiton hallituksen puheenjohtaja Heikki Susiluoma ja ikkunasuomenluontoon.fi -moderaattori Tuomas Aivelo.

Ihan pihalla! -valokuvagalleria jää sivustolle ja sinne voi edelleen lähettää kuvia, vaikka kilpailu onkin jo päättynyt.

Runsas viikko sitten käynnistyneeseen Elämä vs. Kuolema -kilpailuun on tullut jo lukuisia valokuvia, joissa teemaa on lähestytty eri suunnista. Ota sinäkin elämän ja kuoleman kuvia, ja lähetä ne galleriaan!

 

Kommentit

Kiittää

Ippitiilia kiittää ja kumartaa ja on hirmuisen onnellinen.

KIITOS.