Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Omituinen otus

Mikä on tämä omituinen otus? Kännykällä otettu huonolaatuinen kuva. Otus liikkui aivan veden pinnan alapuolella, kiveen kiinnittyneenä. Välillä näytti kuin se olisi ollut pikkuinen pallo ja välillä se suoristautui täyteen mittaansa, toinen pää aina kiinni kivessä. Muodoltaan se muistutti juotikasta. Kauniin värinen ja kun yritin koskettaa sitä niin se häipyi nopeasti.

Kommentit

Re: Omituinen otus

Kiitos! Aika ikävä kaveri jos

Kiitos!
Aika ikävä kaveri jos käy veriaterialla vesilintujen silmissä :( Kiva kun nyt voin etsiä siitä lisää tietoa kun sain sille nimen :) Kiitos!