Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Ippitiilia

Ippitiilia minulta saat muutaman ampiaisen lisää, perhoset hävisivät minunkin baareistani.
Hetken oli perhosia todella runsaasti mutta ei enää kuin muutama harhailija. Otappa näistä luonnon kuvioista selvää, no ehkäpä siinä sen viehätys piileekin.

Kommentit

Kiitos Harju...

riittänee nämä omat ampparit oikein hyvin ;(

Ihmettelen vain mihin on täältä perhoset kadonneet, olisiko syy tämän kesän ilmoissa,,hhmm...ensin kylmää ja sateista, sitten helteet, eikä yhtään kosteutta, liekö kotelot kuivuneet helteessä. Yhden käden sormilla laskettavissa kesän päiväperhot pihallani :(