Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Sammakko

Sateet ovat saaneet sammakot liikkeelle, tämä yksilö loikki pellolla 24.08.2014.

Kommentit

Aaahh

Voi miten suloinen sammakko-pikkuinen.

Jos ei ole täälläpäin näkynyt päiväperhosia, niin ei liioin sammakoita :( yhden koirat löysivät ulkopetinsä alta, siinä saldo.

Kaakkois-Suomessa on ollut

Kaakkois-Suomessa on ollut pieniä sammakoita, muttei ihan niin paljon kuin vaikka viime vuonna. Ainakin hieman soistuneella järven rannalla niitä näkyi kymmeniä heinäkuun puolen välin jälkeen.

Heinäkuu toi myös perhoset, mutta lukumääräisesti niitä oli selvästi edellisvuosia vähemmän. Ratamoverkkoperhosia, neitoperhosia sekä sinisiipiä enimmäkseen ja jonkin verran hopeatäpliä.