Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

lentelijä

Tällainen otus pyrähti pururadalla ohitseni ja laskeutui kanervaan, josta sen sitten bongasin. Ruumiin pituus 3-4 cm.Tunnistaako joku lajin? Ylämaa 28.9.14.

Kommentit

tunnistus

Nämä loispistiäiset on kyllä aikas mahdottomia määrittää lajilleen. Paljon samankaltaisia.Voisihan tästä sanoa että Ichneumon suspiciosus.Ei kuitenkaa n määritys.