Mahdollisuus muokata omaa näkymäänsä!

Käyttäjän Tuntematon kuva

Sivuston toiminnallisuus sen kuin kasvaa. Nyt käyttäjillä on mahdollisuus valita minkälaisia elementtejä vasemmalla ja oikealla sijaitsevilla palstoilla on näkyvissä.

Muokkaus on mahdollista oma tunnuksen asetuksista: Oma tunnukseni ->Muokkaa -> Käyttäjätunnuksen asetukset. Sieltä löytyy Lohkojen asetukset -niminen laatikko, josta saa muutettua seuraavia elementtejä:

Satunnainen kuva, uusin kuva, uusimmat kommentit, suosituimmat sisällöt, aktiivisia keskustelufoorumin aiheita, uusimmat blog-merkinnät, sisäänkirjautuneet käyttäjät ja tietoja sisällön luojasta.

Laatikoista klikkaamalla saa esiin ja piiloon osan elementeistä. Esimerkiksi kaikki oikean laidan elementit, kuten "Uusin kuva" tai "Aktiivisia keskustelufoorumin aiheita" saa piiloon. Lisäksi oikealle palstalle saa halutessaan listauksen tällä hetkellä kirjautuneista ja aktiivisista käyttäjistä

Oletuksena sivu pysyy samanlaisena kuin tähänkin asti - muokkaaminen on siis täysin vapaaehtoista, eikä käyttäjien kannata pelästyä, että tämä muutos vaikeuttaisi elämää tai sivuston käyttöä!

Kuvagalleriasivulle on ilmestynyt kalenteri arkistojen selailuun. Kalenteri näyttää seuraavanlaiselta:

 

marraskuu 2007
Ma Ti Ke To Pe La Su
     
27 28 29 30    

 

Haluttua päivää klikkaamalla saa listauksen kaikista päivän aikana lähetetyistä kuvista ja keskustelufoorumin aiheista. Tässä esimerkiksi listaus marraskuun 15. päivän sisällöstä. Näin saa vaikkapa selattua nopeasti tietyn päivän kuvat ilman että tarvitsee käydä läpi kaikkia gallerioita.

Ylävalikkoon on ilmestynyt "UKK" eli Usein kysyttyjä kysymyksiä. Tälle sivulle pyritään keräämään yleisimpiä ongelmatapauksia ja ratkaisuja ongelmiin.