Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Tämä lienee suruvaippa

Tämä lienee suruvaippa, Punkalaitumella 18.5.2016. Yksittäin ovat lennelleet, mikä vähän ihmetyttää.

Kommentit

kiitos tunnistuksesta

Kiitos tunnistuksesta! Juu, tämän tunnistaa... Sinisiipiä näkyi viime kesänä , mutta tarkempi tunnistus jäi tekemättä... olisikohan ollut kangas- tai ketosini..?? joku verkkoperhonenkin näkyi ja tallentui, mutta en tiedä mikä oli tarkemmin, väritys lähempänä keltaista kuin oranssia... Saapi nähdä mitä uusi kesä tuo tullessaan....!)))

Suruvaipasta ei voi erehtyä.

Suruvaipasta ei voi erehtyä. Sinisiipiset ja täpläperhoset ovatkin toinen juttu.