Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

mikä korento...?

Kevään ensimmäinen korento... mutta mikä....??? ruskoukonkorento..? Punkalaidun Pärnänmaa 28.5.2016.

Kommentit

Re: mikä korento...?

pikkulampikorento

joo... niinpä on.. Luulin

joo... niinpä on.. Luulin että ois ollut joku jokikorento mutta eipä tuolla ollut jokea eikä vettä juuri ollenkaan, ei toisalta myöskään suota eikä lampia mutta pieni soramonttu ja hiekkakuoppia. Selkeä pikkulampikorento, naaras. Kiitos tunnistuksesta!

Aitojokikorentoja voisi olla

Aitojokikorentoja voisi olla jo tähän aikaan, mutta muut tulevat n. kesäkuun puolen välin tienoilla.

Joo, viime kesänä taisin

Joo, viime kesänä taisin sellaisen bongata, aitojokikorento vai purokorento? Laitan kuvan tuonne Pieni on kaunista -galleriaan.