Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

mikä valkoinen perhonen?

Mikähän tämä valkoinen perhonen tai mittari tms. on, näitä on lennellyt. Ei taida olla virna- eikä kaaliperhonen? Punkalaidun 12.6.2016.

Kommentit

Re: mikä valkoinen perhonen?

Ehdotan leppävalkomittaria, Cabera pusaria. On toki muitakin samannäköisiä. Leppävalkomittari on alkukesän runsaimpia mittarilajeja.

Joo kylläpä se saattaisi olla

Joo kylläpä se saattaisi olla leppävalkomittari, näyttää melko samalta. Kiitos tunnistuksesta!