Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Mikä kuoriainen?

Mikä ötökkä on kyseessä. Joku kuoriainen?

Kommentit

Hei, näyttäisi

Hei, näyttäisi sylkikuoriaiselta, mutta kuvakulma on sellainen etten itse ainakaan tämän perusteella pysty määrittämään tarkemmalle tasolle

Kiitosx tunnistuksesta.

Kiitosx tunnistuksesta. Eiköhän Nummisylkikuoriainen ole kyseessä.

Re: Mikä kuoriainen?

Ehdotan nummisylkikuoriaista. Lähes samannäköisellä kaunosylkikuoriaisella tummaa "otsalla" jota tällä ei näyttäisi olevan.

Kiitos tunnistuksesta.

Kiitos tunnistuksesta.