Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

älytön määrä leppäkerttuja

Kuivan oloisen pelto-ohdakkeen oksilla arviolta n. 20 leppäkerttua ja muutama toukka. Mistähän johtuu moinen kasautuma. Punkalaidun 2.7.2016.

Kommentit

Ohdake on täynnä niiden

Ohdake on täynnä niiden ruokaa l. kirvoja.

Ok. Ymmärrettävä selitys.

Ok. Ymmärrettävä selitys. Joo siis kun tarkemmin katsoo niin ohdakkeen varret on ihan täynnä kirvoja - oksat oli niin mustia että luulin niiden kuivuneen.

Kuvassa siis ohdake, leppäkerttuja ja kirvoja.