Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Minkä eläimen jälki?

Minkä eläimen jälki? Pituus noin 17cm.

Kommentit

RE: Minkä eläimen jälki?

Majavalla, metsäjäniksellä ja rusakolla voi takakäpälä olla kooltaan tuo 17 cm. Mutta, se kuva jälkijonosta selventäisi asiaa huomattavasti. Todennäköisesti kuitenkin tässä on takakäpälä astunut etukäpälän jälkeen ja siksi on kooltaan noin iso. Lajia en lähde arvailemaan.
Onko majavan elinaluetta?