Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

peltopyyt

16.2.2018 Pertteli, Haali.
Olin palailemassa hiihtolenkiltä Kiikalan lentokentän kuntoladulta. Haalin kartanon lumisella pellolla minut yllätti mustat kasat. Ne olivat, arviolta (en ehtinyt laskea kun piti kuvata) 12-14 yksilön peltopyyparvi. Peltopyy on paikkalintu. Ovatko kenties samoja jotka aa41 on kuvannut? Mittasin matkan Pajulasta Haaliin, 22 km linnuntietä.

Kommentit

Re. peltopyyt

Mahdollista, mutta ei varmaa. Meidän parvi paineli Härkätien ylitettyään lumista piennarta pitkin Somerolta Hämeenlinnan suuntaan, enkä ole niitä sen jälkeen nähnyt..