Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

rentoakankaali,

Ajuga reptans L., kukkii 10.6.2010 Somerolla

Kommentit

Olisiko tuon virallisempi

Olisiko tuon virallisempi nimi rönsyakankaali.

Re: rönsyakankaali

On se varmaan. Rentoakankaali on ollut vaihtoehtoinen puhekielinen nimi. Kiitos huomautuksesta!

Akankaalit

Olen käynyt sellaisessa talossa ,jonka pihanurmikolla on runsaasti kartioakankaalia. Sitten siellä oli kukkapenkeissä rönsyakankaalia ja ne ovat levinneet nurmikoille ja risteytyneet keskenään. Onneksi kartioakankaali on monivuotinen ja saattaa säilyä puhtaana.