Talvinen haloilmiö

6.2-19 Somero.
Esakallio-Hovimäki ladulle hiihtämään lähtiessäni taivaalle muodostui näyttävä haloilmiö.
Onko tämän sivuston käyttäjät siirtyneet muille foorumeille? Vai miksi luontohaivaintoja ei tehdä tai ei ainakaan niistä havannoida tällä sivustolla?
Myönnän ,että sivuston ylläpitäjääkään tämän sivuston toiminta ei tunnu kiinnostavan. Sivusto ei ole uusiutunut pitkiin aikoihin.

Kommentit

Hiljaista

Hiljaista on, on huomattu täälläkin. Voisiko jokin kilpailu kenties hieman piristää? En tiedä vetääkö jotkin muut sivustot enemmän. Halot ovat hieno kokemus nähdä luonnossa ja aivan kuten kuvassasikin.

Re: hiljaista on

Hiljaa hyvä tulee, sanotaan. Olen saanut täältä erittäin paljon apua luontokuvauksen opintopiiristä. Varsinkin näin talviaikaan on ollut mukava harjoitella huonekasveilla, joita on saanut lahjaksi. Lajitietokeskuksen Vihko on kuitenkin esimerkiksi tunnistussivustona ylivertainen. Marraskuun 9. päivänä tänne ja tänään Vihkoon kuvaamani orkidea "kambria" näyttäa olevan siellä tunnistuspyyntolistalla - katsokaa: https://laji.fi/theme/identify?time=2019-02-08%2F&countryId=ML.206. Ikkuna Suomen luonnonkuvauksen opintopiiri ja tietenkin kaikki vanhat havainnot olisi hyvä säilyttää pitkään. Biodiversiteetin köyhtyessä ei olisi varaa hävittää arkistohavaintoja. Haittaohjelmat ovat olleet täällä ongelmana. Linkitän tähän eilisen ja täman päivän >havaintoeräni Vihkossa< kokonaisuudessaan.