Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

peurat

28.3.2019 Kirkkonummi, Porkkalanniemi
Yritin kuvata kahta puukiipijää, mutta olivat liian vilkasliikkeisiä. Takamaastossa huomasin liikettä. Neljä peuraa oleili rauhallisesti männikössä. Luulin, että minut havaittuaan loikkivat matkoihinsa. Toisin kävi, sain kuvata ihan rauhassa. Kun oli 20 metrin päässä lähimmästä, silloin vaihtoivat paikkaa sen verran, että etäisyys säilyi eläinten mielestä turvallisena.