Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Mikä sieni?

Kommentit

Mikä sieni?

Sillä oli oudon paksu jalka, lähes kuin tatilla, ja jalassa violetinsävyisiä juovia, lähes kuin männyn herkkutatilla. Yritin kurkistella lakin alle nähdäkseni, onko pillejä vai helttoja, mutta lakki oli niin tiukasti jalassa, etten nähnyt sinne. Lakki oli kyllä aika limaisen näköinen, mikä pani epäilemään, että mikä ihme.

Mikä sieni?

Mun ehdotus on kangaslimaseitikki. Ei ruokasieni.