Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Pöllö

Jos joku tästä kuvasta saisi tunnistettua lajin niin olisin iloinen:) Sain otuksen äskettäin iltalenkillä ikuistettua mutta harmittavan kaukaa.. Voisiko olla suopöllö?

Kommentit

Re: Pöllö

Kyllä se suopöllö on. Silmästäkin erottuu keltainen väri, kun viirupöllöllä taas on mustat silmät.

Kiitos

Kiitos vastauksista! Taidankin ruveta useammin kytikselle samalle paikalle jospa saisin joskus paremman kuvan tästä kaverista:) Luodon järven reunamailla Pohjanmaalla (unohdin tietenkin laittaa sijaintitiedot aikaisemmin).

-Kylvetin-

voipi olla

Kyllähän tuo väritys suopöllöön sopii. Mutta voi olla viirupöllökin?