Luonnonkukkien päivä 15.6.

Käyttäjän Tuntematon kuva

Ensi sunnuntaina vietetään taas luonnonkukkien päivää. Yritimme ylläpidon puolella organisoida tänä vuonna ISL-kukkaretkeä pääkaupunkiseudulle. Tarkoituksenamme oli yhdistää luonnonkuvaus ja kasviretki, mutta valitettavasti retken organisoiminen ei onnistunut.

Suunnittelimme retkeä Harakan saareen huippuoppaan johdolla, mutta valitettavasti kaavailemamme huippuopas joutui muihin tehtäviin. Näin ollen yhteistä ISL-retkeä ei järjestetä. Kukkienkuvaajien kannattaakin suunnistaa muille retkille, joiden tiedot löytyvät Luonnonsuojeluliiton sivuilta.

Luonnonkukkien päivän retkiä varten on perustettu oma kuvagalleria, johon kerätään taas kuvamateriaalia retkiltä. Galleria on esillä muutaman viikon ja siirtyy tämän jälkeen teemagallerioiden arkistoon. Samatenkin kevätseurannan aika alkaa olla jo ohi - kun Lapissakin koivut ovat melkein lehdessä. Galleria siirtyy viikon päästä samaan arkistoon ja foorumin jäsenet voivat keskittyä kesän seurantaan.

Rakkaudesta luontoon jatkuu vielä hetken aikaan. Ensi viikolla tulee tietoja uudesta kilpailusta!

Kommentit

Luonnonkukkien päivä

Nyt vain jokainen kamera käteen, ja kukkaniitylle. Jos ei löydy niittyä, niin sitten lähipuistoon, mutta vain luonnonkukkia, kiitos.
Onneksi asuu sen verran maalla, että vielä muutama kukkaniittykin on tiedossa.
Aurinkoisia kukkakuvia. ( toivottavasti aurinko paistaa ).

Lapissa

on lehdet silmuvaiheessa...Utsjoki 11-6-08.Horsmat n. 5 cm Kasvu, kukista ei tietoakaan....

kaupungit

jos on kaupungissa, suosittelen luonnonkukkienpäivänä kaikenlaisten joutomaiden etsimistä puistojen sijasta ja kaikkia pieniä nurkkauksia ja rakosia

Lapissa varmaan ajankohta on liian aikainen - kukat tulevat kaikki sitten kerralla