Jälkiä ja jätöksiä -kilpailun viimeinen kuukausi vierähtää käyntiin!

Käyttäjän Tuntematon kuva

Kilpailun palkinnot on helmikuun osalta ratkenneet: Voittajakuviksi arvottiin kuvat Kuusen juurella ja Näätämäistä. Onnittelut kuvaajille! Heille lähtee Seppo Keräsen Merikotkan siivillä -kirja.

Maaliskuu on viimeinen kuukausi, jolloin Jälkiä ja jätöksiä -kilpailu on vielä toiminnassa. Huhtikuun alussa arvotaan maaliskuun voittajat sekä kaikkien kisaan osallistuneiden välillä erikoisopastus Ateneumin Eläinten aika -näyttelyyn. Viimeistään nyt kannattaa osallistua kilpailuun ja varmistaa hyvät paikat tulevaan arvontaan!

Huhtikuun alussa alkaa jo seuraava kilpailu, siitä lisätietoja piakkoin.

Kommentit

Lämpimät kiitokset! Onni

Lämpimät kiitokset! Onni oli myötä toisen kerran tässä mukavaksi harrastukseksi muodostuneessa jälkien etsinnässä ja kuvaamisessa.
Aurinkoisia kevätpäiviä! t. Raili

Maaliskuun palkinnot?

Onko maaliskuun Jälkiä ja jätöksiä -kilpailun voittajat muuten arvottu ja kuka voittikaan tuon erityisopastuksen? Eikös näyttely ole jo parhaillaan menossa Ateneumissa? "Uusikin" kilpailu on ollut jo kohta kaksi kuukautta käynnissä. Vähän heikonlaista tämä sivujen päivittely ylläpidon puolelta vai enkö vain löydä tietoja sivustolta.

http://arrzka.vuodatus.net/

heip, laitoin juuri tiedot

heip, laitoin juuri tiedot voittajista. tietojen päivittäminen on kestänyt hivenen palkintojen järjestelyjen takia, mutta nyt löytyy blogista.

ja eiköhän tuon seuraavan kilpailun ensimmäiset palkinnot jaeta piakkoin =)