Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Ystäväiseni

Lomamatkalla veneillen törmättiin pariin komeaan kyykäärmeeseen Iso-kankaisen vierasvenesatamassa Saimaalla.
Paljain jaloin hyökkäsin kiirellä kalliolle kuvaamaan kavereita, mutta kyyt ovat aika vaikeita kuvattavia, valitettavasti kuvat eivät olleet parhaita mahdollisia:(
Mokomat luikerot matelivat yllätävän nopeasti piiloon kallionkoloon....

-Marita-

Kommentit

PS.

Tuosta alueesta en ole ihan varma...onko Savonlinna Etelä-karjalaa?
Tämä autiosaaren kaunis satama on noin tunnin matkan päässä Savonlinnasta Saimaata pitkin etelään päin...siis kohtalaisen hitaalla isolla veneellä.

-Marita-

Savonlinna on Savossa

Savonlinna ei ole Etelä-Karjalassa vaan keskellä Savoa.

Hmm ...joo

Niinpä tuo taitaa olla:))

-Marita-

Savonlinna on Itä-Savoa

Kyllä Anu tietää,kun siellä asuu..:)