Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Kymenlaakso

Swanlake

Uudessa Kouvolassa, Sompasen järvellä 30.5.2014 otettu kuva. Ilmeisesti keskellä järveä oli kallio tai kivi, koska joutsen seisoi siinä ihan paikallaan.

Kuusenkukat

Kuusivanhus herää taas uuteen kevääseen ja kesään ruusunpunaisten kukkiensa voimalla. Kuva otettu Elimäellä, omalla pihamaala 21.5.2014. Kuvan otti:
Marjatta Lassi
Vanhamaantie 6
47200 Elimäki

Ötökkä

Lapset löysivät hyönteisen. Mikähän mahtaa olla kyseessä, epäilimme jotakin sääskeä?

Sula

Kotkan Luontoliiton lasten luontokerhon tekemiä havaintoja 4.4.

Omituinen löytö

Tahtoo tietää, että mille eläimelle tällainen kallo on kuulunut.....koiraeläimen se ei ainakaan ole????
Löytyi metsälammen takaa suon reunasta, suunnilleen isohkon koiran kokoinen ollut eläessään.

Yhdistele sisältöä