Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Nuuksion kansallispuisto

Outo sieni puussa

Tämä sieni kasvoi puolentoista metrin korkeudella puun rungolla Nuuksiossa.
En ole onnistunut löytämään tästä tietoa.

Pyrtötijaiset

Hetken pyrtis on ja taas mennään, vaalea vilahdus kun ryhmänä lennetään. Läpi talven käy ruokailemassa ja etenkin pyryn edelle.

Harmaapäätikat

Viherpäätikka käy vierailemassa talipötköllä koko talven, olin kytännyt kamera lähellä tikkojen tuloa. Ne tulee aina peruuttamalla talipötkölle ja kas nyt tulikin kaksi yhtäaikaa.

Suppilovahveroita

Suppilovahveroita löytyy vielä runsaasti. Nuuksion kansallispuisto 19.11.2011

Minkä eläimen jätös?

Jäi mietittymään minkä eläimen jätös on kyseessä?

Sininen sieni

Yhdistele sisältöä