Miten kohteeseen pääsee?

Saarelle pääsee

Saarelle pääsee paikallisbussilinjoilla 50 ja 51 Oriniemi, 53 Maanpää, 54 Kaistarniemi/Papinsaari, 55 ja 56 Haarla, 14 Erikvalla, 15 Kakskerta (Harjattula).

Lähelle pääsee niin kävellen,

Lähelle pääsee niin kävellen, pyörällä, bussilla kuin autollakin. Turun keskustasta matkaa on noin 2,5 kilometriä. Bussilinja 18 Harittu kulkee ihan alueen ohitse.

Nunnavuorelle on Turun

Nunnavuorelle on Turun keskustasta nelisen kilometriä. Bussilla pääsee lähelle aluetta linjoilla 18 Runosmäki sekä 2 ja 2A Länsinummi/Liljalaakso.

Keskustasta kävely- ja

Keskustasta kävely- ja pyöräilymatkaa on nelisen kilometriä. Lähelle pääsee esimerkiksi busseilla 6 Suikkila sekä 11 ja 110 Pläkkikaupunki/Naantali.

Melko lähelle pääsee

Melko lähelle pääsee paikallisbusseilla 1 Lentoasema, 231 Paattinen sekä Yli-Maarian linjoilla 21, 23, 211, 212 ja 222. Matkaa Turun keskustasta kävellen tai pyöräillen kertyy noin kuusi kilometriä.

Turun kaupunki suosittelee

Turun kaupunki suosittelee alueelle liikkumista kevyellä tai joukkoliikenteellä. Lähelle pääsee bussilinjoilla 9 Katariina ja 18 Harittu.

Turun kaupunki suosittelee

Turun kaupunki suosittelee alueelle liikkumista kevyellä tai joukkoliikenteellä. Lähelle pääsee paikallisbusseilla 9 Katariina, 18 Harittu ja 13 Uittamo.

Saarelle pääsee bussilla,

Saarelle pääsee bussilla, kävellen, pyörällä tai omalla autolla. Bussi numero 8 lähtee kauppatorilta vähintään tunnin välein. Kesäisin Ruissaloon pääsee myös vesibussilla.

Aurajoen opastuskeskukselle

Aurajoen opastuskeskukselle on keskustasta matkaa nelisen kilometriä. Kohteeseen pääsee paikallisbussilla helpoiten jäämällä Halisten sillan kohdalla pois.

Kukkulalle on noin 1,5

Kukkulalle on noin 1,5 kilometrin kävely- ja pyöräilymatka Turun keskustasta. Paikallisbussilinjat 20 Muhkuri, 61 Vienola ja P3 Mälikkälä ajavat Köydenpunojankadulta kukkulan ohi.

Yhdistele sisältöä