Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Jyrsijät

lumijälkiä, metsämyyrä(?) ja kissa

Aamupostia hakiessa kuvasin 10.4.2018 klo 6.31 Somerolla yöllä sataneella lumella jyrsijän ja kissan kohtaamisjälkiä pihatiellä.

Kuka söi pääni

acrobat eater

Kiipeilijälle mikään ruokintalaite ei tuota ongelmia. Ylämaa 8.2.17.

Kenen jäljet kompostin vieressä?

Kenen jäljet? Jäljet kompostin vieressä, kompostissa asuu tai ainakin kaivaa käytäviä joku.

punkorava

Märkä keli koettelee turkista. Ylämaa 20.12.16.

kurkkuvaras

Oravalle kelpasi myös pieni kurkku. Ylämaa 14.9.16.

vesimyyrä pinteessä

Tämä ei tosiaan ole kaunis kuva! Ihmettelin pitkään tummia läiskiä portailla, kunnes älysin katsoa ylös: vesimyyrä oli jäänyt jumiin yrittäessään välikatolle. Näky kyllä säpsäytti.

kottarainenko?

Tehtiin kottaraiselle pöntto keväällä. Ei saatu kottaraista pesimään, mutta nyt syksyllä pöntön suuaukosta kurkisteli orava.
15.10.2015

Piilosilla

Piisami

Piisami ilta-askareissaan. Merimasku 29.6.2015

Yhdistele sisältöä